Evidens KSSR Rekod Transit English Year 1

Evidens KSSR Rekod Transit English Year 1. Rekod Transit Eviden Mata Pelajaran Bahasa Inggeris KSSR Tahun 1 2013. Sumber Bahan KSSR English Year 1 2013 Terkini. Maklumat dan Informasi Pendidikan mengenai Sistem KSSR Kurikulum Standard Sekolah Rendah. Koleksi Bahan Bantu Mengajar BBM, Evidens, Instrumens, RPH, RPT dan sebagainya, serta maklumat-maklumat terkini mengenai KSSR untuk guru Mata Pelajaran Bahasa Inggeris KSSR murid Tahun 1.

Sistem Kurikulum Standard Sekolah Rendah

Rekod Transit Eviden KSSR English Year 1. Dokumen Kurikulum Standard Sekolah Rendah. Bahan KSSR Terkini, Evidens, Instrumens, RPH, RPT dan sebagainya sebagai rujukan P&P Guru dan Murid sekolah rendah dan menengah kerajaan dan persendirian. Download KSSR English Year 1 Rekod Transit. Maklumat KSSR juga boleh dirujuk di Bahagian Pembangunan Kurikulum.

Evidens KSSR Rekod Transit English Year 1

Download Rekod Transit KSSR English Year 1

KSSR English Rekod Transit untuk guru yang mengajar Mata Pelajaran Bahasa Inggeris Tahun 1. Download Rekod Transit KSSR English Year 1 dalam Format Excel. Semoga berguna dan menjadikan panduan untuk Guru KSSR English Year 1. Sumber asal oleh Cikgu Azman.  Koleksi Maklumat, informasi dan Bahan KSSR boleh download di link dibawah. Bahan-bahan ini adalah hasil perkongsian laman-laman KSSR dan akan dikemaskini dari masa ke semasa.

Download Rekod Transit Eviden KSSR English Year 1Download Rekod Transit
View Rekod Transit Eviden KSSR English Year 1View Rekod Transit

Sumber Bahan KSSR Terkini

Sumber Bahan KSSR Terkini merujuk beberapa Laman Rasmi KSSR seperti KPM, BPK dan Blog KSSR yang berorientasikan Kementerian Pendidikan Malaysia. Hootoh Blog berperanan sebagai pemudahcara dalam perkongsian Bahan-bahan Dokumen Kurikulum Standard Sekolah Rendah seperti Rancangan Pengajaran, Borang Pentaksiran, Evidens dan Instrumens berkaitan KSSR - Kurikulum Standard Sekolah Rendah.

Koleksi Bahan-Bahan KSSR 2013

Koleksi Bahan-Bahan KSSR lain seperti Evidens, Instrumens, RPH, RPT dan sebagainya, serta maklumat-maklumat terkini mengenai KSSR boleh disemak di Koleksi Bahan-bahan KSSR


Saturday, June 08, 2013

No comments:

Post a Comment

Newer Post Older Post Home