DSKP Tahun 4 KSSR Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran

DSKP Tahun 4 KSSR PBS. Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran DSKP Tahun 4 KSSR. Muat Turun atau Download Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran DSKP TAHUN 4 KSSR Semua Mata Pelajaran. Bahan Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran DSKP Tahun 4 (KSSR/PBS) merupakan Bahan Kursus Dokumen Standard dan Pentaksiran (DSKP) Tahun 4 KSSR 2013 yang dilaksanakan oleh setiap Pejabatan Pendidikan Daerah di bawah Kementerian Pelajaran Malaysia.

DSKP Tahun 4 KSSR Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran

Download Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) TAHUN 4 KSSR 2013 bagi Mata Pelajaran Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, Bahasa Arab, Sains, Matematik, Sejarah, Pendidikan Moral, Pendidikan Muzik, Pendidikan Seni Visual, Reka Bentuk dan Teknologi, Teknologi Maklumat dan Komunikasi, Pendidikan Jasmani, Pendidikan Kesihatan dan Mata Pelajaran lain juga akan dikemaskini.

DOWNLOAD (DSKP) Tahun 4 (KSSR/PBS)
Penghargaan Jurulatih Utama KSSR Setiu Terengganu

Penghargaan atas tunjuk ajar dan bimbingan Jurulatih Utama (JU) Pendidikan Jasmani KSSR dan PBS atas komitmen mereka ketika Kursus Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran DSKP Tahun 4 Pendidikan Jasmani yang diadakan di Sekolah Kebangsaan Putera Jaya, Setiu, Terengganu. Atas dedikasi Jurulatih Utama PJ dan Rakan Guru sepanjang berlangsungnya Kursus DSKP Tahun 4 Pendidikan Jasmani selama 4 hari inilah +Hootoh Blog  berusaha memuat naik DSKP Semua Mata Pelajaran Tahun 4 di blog ini.

DSKP Tahun 4 KSSR/PBS

Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran (DSKP) Tahun 4 (KSSR/PBS), Bahan Kursus Dokumen Standard dan Pentaksiran (DSKP) Tahun 4 KSSR 2013, KPM, Download DSKP Tahun 4 KSSR semua Mata Pelajaran. Semoga Entri DSKP Tahun 4 KSSR Dokumen Standard Kurikulum dan Pentaksiran ini bermanfaat untuk semua.


Modul PBS Offline Rekod Pentaksiran KSSR

Download Rekod PBS Offline. Template Borang Pentaksiran KSSR Pengisian data PBS secara Offline


 • Rekod PBS Offline Modul KSSR Tahun 1
 • Rekod PBS Offline Modul KSSR Tahun 2
 • Rekod PBS Offline Modul KSSR Tahun 3
 • Rekod PBS Offline Modul KSSR Tahun 4 • Thursday, September 19, 2013

  2 comments:

  1. Permission to Reblog on my Tumblr

   ReplyDelete
  2. HEBAT! MARVELOUS! EXTINGUISHING! SYABAS BAIYAH! PERKONGSIAN PINTAR OLEH ANDA NAN BESTARI...JASA ANDA TETAP DISANJUNG...

   ReplyDelete

  Newer Post Older Post Home