Hadiah Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin

Hadiah Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin, Wedding of the year 2013 tanpa Majlis Pertunangan, Che Ta Seksi dengan Baju Ketat dedah Rahsia Pribadi kepada Umum, Teknik Rozita Che Wan jaga badan dan Elak Obesiti Kegemukan, Penimbang Berat Badan Hadiah Kahwin Che Ta dan Zain, Perkahwinan Selebriti Malaysia.

Hadiah Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin

Bahagia Che Ta dan Zain Menjelang Hari Perkahwinan

Menjelang Hari Bahagia, Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin yang diramalkan menjadi Wedding of the year 2013 tanpa Majlis Pertunangan. Kebahagian dan Cinta Zain pada Kekasihnya, Che Ta semakin membara. Mungkin itu dinamakan Seri Bakal Pengantin. Mengenai Rozita Che Wan lebih bersikap terbuka dalam semua perkara, terkini Che Ta dedah Rahsia Pribadi kepada Umum. Jika dulu ramai yang mengata Rozita Che Wan Seksi dengan Baju Ketat untuk mendapatkan perhatian atas faktor usia. Namun kini, jelas tuduhan itu tidak benar sama sekali setelah empunya badan telah Dedahkan Rahsia Kenapa Rozita Che Wan Berpakaian Ketat Menjolok Mata. HT doakan agar wanita tidak menutup aurat mendapat hidayah dan diampunkan dosa dan dihindari azab api neraka oleh Allah. Akhirnya Rozita Che Wan Dedah Rahsia Baju Ketatnya.

Berbaju Ketat Untuk Kesan Lemak Badan - Rozita Che Wan

Menerusi baju yang saya pakai, saya dapat monitor diri saya sama ada berat saya naik, ideal atau makin kurus. Kalau saya rasa ketat, maknanya saya semakin gemuk dan perlu menurunkan berat badan asal. Lebih-lebih lagi, rumah saya tak ada penimbang, jadi dengan cara inilah saya boleh tahu mengenai perubahan bentuk badan saya.
— Rozita Che Wan [Sumber] 

Rupa-rupanya di rumah Che Ta tiada penimbang, dengan berpakaian ketat dapatlah beliau bersama seluruh rakyat Malaysia mengesan bahagian anggota badannya yang kelihatan gemuk dan menonjol. Pastinya pendedahan di sebalik Pakaian Ketat Che Ta, membuatkan ramai peminat Hot Mama Rozita Che Wan terharu dan sesal. Mungkin kerana sebelum ini pernah memburuk-burukan dan menuduh Ibu yang memiliki beberapa anak itu Tidak Sedar Diri kerana berpakaian ketat. Itulah Teknik Rozita Che Wan jaga badan dan Elak Obesiti Kegemukan.

Penimbang Berat Badan Hadiah Perkahwinan Rozita Che Wan

Sebelum ini, ramai golongan golongan wanita dan ibu di Malaysia merasakan Imej Seksi Rozita Che Wan yang berpakaian ketat dan mendedahkan bentuk badan dalam usia tua telah memberikan imej buruk bagi golongan ibu di Malaysia.

Ia sungguh mengejutkan! Di luar jangkaan masalah tiada penimbang untuk timbang berat badan berjaya diatasi Che Ta dengan Memakai Pakaian Ketat. Kebijaksanaan Che Ta amat luar biasa. 

Jika peminat Rozita Che Wan sekadar meluahkan rasa sesal, tiada gunanya. Peminat Che Ta perlu memohon maaf dan jadikan Penimbang Berat Badan Hadiah Perkahwinan Pasangan Selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin agar Che Ta tidak lagi Berpakaian Ketat untuk Mengesan Lemak dan Elak Obesiti Kegemukan.

Hadiah Perkahwinan Rozita Che Wan dan Zain Saidin http://www.hootoh.my/2013/09/hadiah-perkahwinan-rozita-che-wan-dan.html Wedding of the year 2013 tanpa Majlis Pertunangan, Che Ta Seksi dengan Baju Ketat dedah Rahsia Pribadi kepada Umum, Teknik Rozita Che Wan jaga badan dan Elak Obesiti Kegemukan, Penimbang Berat Badan Hadiah Kahwin Che Ta dan Zain.Saturday, September 21, 2013

4 comments:

  1. ada jer dia punya penjelasan ... semoga allah membuka pintu hatinya utk menutup aurah ...

    ReplyDelete
  2. Alasan yg tidak masok akal

    ReplyDelete
  3. saya sangat setuju

    ReplyDelete

Newer Post Older Post Home