Filem Pilot Cafe 2013

Filem Pilot Cafe 2013, sebuah Filem Adaptasi dari sebuah novel bertajuk Pilot Cafe yang ditulis oleh Ahadiat Akashah bakal menemui penonton tidak lama lagi. Sebuah Filem yang diarahkan oleh pengarah berkaliber, Osman Ali yang dijangka mencetus fenomena dalam Industri Seni Malaysia. Tonton Filem Pilot Cafe 2013 di pawagam berhampiran tidak lama lagi. Berikut ialah Review dan Gambar-gambar dari Filem Pilot Cafe 2013.

7eb5b0bc359d6c1d3608e08c61002dd4 - Filem Pilot Cafe 2013

SINOPSIS FILEM PILOT CAFE 2013

Ulasan dan Sinopsis Filem Pilot Cafe. Bermula dengan secangkir kopi panas di Restoran Pilot Cafe. Satu pertemuan, di Pilot Cafe satu lembaran cinta mula berputik antara Maya, hidup dihantui memori hitam yang juga baru kehilangan jantung hatinya dan Ameer, seorang lelaki kaki perempuan yang hanya tahu menodai cinta. Pertemuan yang merupakan titik permulaan, Ameer mula merasai apa itu cinta manakala Maya belajar untuk menolak cinta yang suci. Bagaimanakah berakhirnya kemelut dua insan yang sudah mula memutik bunga-bunga cinta ini. Kisah Pilot Cafe yang dipenuhi insiden-insiden romantik dianggarkan bakal mengatasi Filem-filem adaptasi novel sebelum ini seperti Ombak Rindu dan Lagenda Budak Setan.

PELAKON FILEM PILOT CAFE 2013

Senarai Pelakon Filem Pilot CafeFahrin Ahmad sebagai Ameer Reza dan Neelofa sebagai Sharmila. Heroin Pilot Cafe 2013 dibintangi oleh Izara Aisyah yang memegang watak Maya, manakala Eizlan Yusof memainkan peranan sebagai Dr.khaleed. Filem Pilot Cafe 2013 baru sahaja memulakan penggambaran awal Febuari 2013. Filem menampilkan Pelakon Popular Tanahair berganding dengan pelakon-pelakon baru yang berbakat besar bakal menyentuh perasaan sesiapa yang menonton Movie Filem Pilot Cafe 2013 yang bakal meletop tidak lama lagi

Pelakon-pelakon popular membintangi Filem Pilot Cafe. Pemilihan pelakon yang tepat ini pastinya memberi kesan yang besar kepada penonton Cerita Pilot Cafe ini. Fahrin Ahmad (Ameer Reza) Seorang lelaki kaki perempuan yang hanya tahu menodai cinta. Neelofa Meletop (Sharmila) Pramugari muda yang terlanjur kerana cinta dan hamil anak luar nikah hasil hubungannya dengan Ameer Reza.  Izara Aisyah (Maya) Heroin Pilot Cafe pula Izara Aisyah. Hidupnya dihantui memori hitam yang juga baru kehilangan jantung hatinya. Satu pertemuan bersama secangkir kopi panas di Restoran Pilot Cafe memulakan kisah cintanya. Eizlan Yusof (Dr.khaleed)

No Replies to "Filem Pilot Cafe 2013"

    Hootoh.my